Lentl aan de slag in Maasdriel

Samenwerking met Welzijn Bommelerwaard

De gemeente Maasdriel heeft besloten de aanbesteding voor de Sociale Basis te gunnen aan de combinatie Lentl en Welzijn Bommelerwaard. Vanaf 1 januari 2025 zullen beide organisaties samenwerken om een breed pakket aan welzijnstaken uit te voeren in Maasdriel. Deze gunning volgt op een zorgvuldig proces waarin drie partijen zich inschreven.

De gemeente Maasdriel heeft ons gekozen vanwege onze sterke visie, expertise en schaalgrootte. Samen met Welzijn Bommelerwaard, die lokaal verankerd is in de regio, kunnen we het welzijnswerk in Maasdriel vormgeven en inspelen op maatschappelijke uitdagingen zoals vergrijzing en stijgende zorgkosten. Wij kijken ernaar uit om inwoners van Maasdriel te ondersteunen met laagdrempelige hulp, preventie en het vroegtijdig signaleren van problemen.

De opdracht heeft een looptijd van vier jaar. De gunning is op dit moment voorlopig. Als er binnen de termijn van 10 dagen geen bezwaar wordt gemaakt, kunnen we na deze periode beginnen met de voorbereidingen en de uitvoering van de opdracht.

Op dit moment bereiden we ons voor op de implementatie. In samenwerking met Welzijn Bommelerwaard gaan we de komende tijd kijken naar de concrete invulling van de opdracht, de planning en wie hierbij betrokken zullen zijn. Vanaf 1 januari 2025 zal de nieuwe opdracht officieel van start gaan. Wij kijken ernaar uit om samen met Welzijn Bommelerwaard het sociaal werk in Maasdriel opnieuw vorm te geven!